Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Nagy ötletek a kisvállalkozások naggyá válásához

  •  Aktuális
  • 2015-03-04 14:00:00
Magyarországon a vállalkozások 89 százaléka mikrovállalkozás, amelyek részesedése a teljes belföldi árbevételből nem éri el a 20 százalékot. A fiatalok kisvállalkozásainak 44 százaléka egyszemélyes vállalkozás, amelyek többségénél, bár igény lenne rá, a szigorúan vett üzleti tevékenység mellett nincs elég idő, energia és pénz, hogy a működését hatékonyabbá tegyék és felfedezzék mindazokat a lehetőségeket, amelyek révén csökkenthetik kiadásaikat, bővíthetik kapcsolatrendszerüket, növelhetik a láthatóságot és bevételeket. Azért indult útjára a nagyotletek.hu, hogy ez változzon: a vállalkozások profi szakértőktől kérdezhetnek, és a vállalkozás mindennapjaiba könnyen beépíthető, valóban használható ötleteket kapnak.

 

A fiatal vállalkozók csaknem fele kifejezetten optimista vállalkozása jövőbeli kilátásaival kapcsolatban és szívesen használja a legújabb technológiákat. Többségük azonban úgy látja, vállalkozása nem jut elegendő könnyen elérhető, jól csoportosított, gyakorlati információhoz, amely megkönnyítené számára a tájékozódást, hatékonyabbá tenné a mindennapi munkát és növelhetné esélyét a sikerre.

 

Profi csapat segít, Önnek

Bár a piacon szinte minden általános és egyéni igényre létezik olcsó, kényelmes, mikrovállalkozásokban is alkalmazható megoldás, ezek felett a mai információáradatban könnyű elsiklani. Egy profi támogató csapat segítségével viszont a kisvállalkozások is egyszerű, de valóban használható ötleteket vagy hozzáértő segítséget kaphatnak.

 

Látta már? – nagyöteletek.hu

Ezért született meg a nagyotletek.hu, amelyet az Erste Bank indított útjára. Az oldalon az érdeklődők egy igazi szakértőkből álló csapattól kapnak a vállalkozásuk működésébe könnyen beépíthető, érthető, testreszabott, a gyakorlatban is használható ötleteket. A kisvállalkozások helyzetét értő szakértő tanácsadók és a piacot jól ismerő banki szakemberek által összeállított tartalom – többek között a sikerteszt, illetve a kérdések és válaszok – segítségével a vállalkozó felmérheti, a hasznos ötletek segítségével pedig még hatékonyabbá teheti cége működését.

 

Szeretné, hogy a cége pár hónapon belül sokkal jobban menjen? Kattintson!

A nagyotletek.hu célja, hogy nagyvállalati partnerek bevonásával olyan információforrássá váljon, amely hasznos, gyakorlati segítséget nyújtó online felületként hozzátesz a vállalkozások üzletfejlesztési terveihez is.

 

 

Ötletbrigád. Segítenek!

A nagyotletek.hu ma egy induló ötlettár, de a jövőben folyamatosan bővülő, valódi közösséggé válhat, amelynek tagjai a napi munka mellett itt keresnek ötleteket, elmondják történeteiket, kérdeznek a szakértőktől és innen merítenek ihletet ahhoz, hogy a folyamatos fejlődéshez nélkülözhetetlen friss szemmel, mindig új nézőpontból lássák mindennapjaikat. A kisvállalkozók tehát kereshetnek, mesélhetnek és kérdezhetnek, az Ötletbrigád pedig válaszol, megosztja a tudást, az új ötleteket és a sikersztorikat azért, hogy egyre több cégvezetőnek segítsen sikeresebbé tenni vállalkozását.

 

Szeretné, hogy a vállalkozását építse az Ötletbrigád? Kattintson!

 

Megosztás
Üzleti terv egy hétvége alatt? Simán!
Álmaid eléréséhez a legfontosabb, hogy egyáltalán belekezdj. Ahhoz, hogy belekezdj, az első lépés az olyan tökéletesen hozzád illő üzleti terv megtalálása, amelyen keresztül élvezed a mindennapi teendőidet, miközben a pénzügyi céljaidat is el tudod érni!
   2015-03-13    Vállalkozz!
7 leggyakoribb kifogás, cégindítás kapcsán
                                                                                                                       
   2015-03-09    Vállalkozz!