Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

SeedStar BATTLE

  •  Aktuális
  • 2015-03-10 17:45:00
Üdv a fedélzeten!

Ismerd meg a DBH SeedStar és a LEWIS PR új kezdeményezését a Seed Star Battle-t, amellyel teljes rálátást és segítséget kapsz a startupodhoz, és megmutatjuk, hogy mennyire vagy versenyképes a piacon, miben kell fejlődnöd, hogy egy valóban sikeres vállalkozás tulajdonosa legyél. A Seed Star Battle segítségével az összes kérdésedre választ kapsz a verseny során, és emellett olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segíthetnek az ötleted vagy a terméked fejlesztésében, piacra lépésében. Hiszen nem elég, ha innovatív vállalkozó vagy, világmegváltó gondolatokkal. Szükséged lesz minél több ismertségre, akik segíthetnek utad során. Nálunk lehetőséget kapsz megismerkedni hozzád hasonló vállalkozókkal, valamint szakértőkkel és személyes kapcsolatot is kialakíthatsz velük, ami céged további fejlődése szempontjából is előnyökkel járhat.

Nevezz és nyerd meg az 1 millió forintos mentor csomagot, a fél éves PR szolgáltatást, és legyen tiéd a jövő startupja! Várjuk az ötlet fázisú, céggel nem rendelkező, vagy első, vagy második körös befektetéssel rendelkező bejegyzett startupok jelentkezését!

 

További információkért KATTINTS

Megosztás