Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A jelentkezés pontos időpontja

  •  Aktuális
  • 2013-10-04 07:45:00
Mint ahogy, arról már korábban értesülhettek, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) által vezetett konzorcium október 7-én megnyitja a jelentkezést a Vállalkozz Itthon vállalkozásfejlesztési programjára.

 

A jelentkezésre 2013. október 7-én reggel 6:00 órától 2013. október 15-én, 24:00 óráig van lehetőség.

 

Javasoljuk, hogy a jelentkezést a lehető legkorábban véglegesítse, mivel a programba kerülők kiválasztásánál fontos tényező a jelentkezés végleges lezárásának időpontja.

 

Amennyiben a jelentkezők száma a megadott időpontban nem éri el a képzésbe vonható létszámot a jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk.

 

A jelentkezés a www.vallalkozzitthon.hu honlapon a megfelelő régiót kiválasztva a regisztrált, bejelentkezett felhasználók számára lesz elérhető.

Régióválasztás kétféleképpen történhet:

A honlapra belépve megjelenik egy térkép, ahol egy kattintással kiválaszthatja a megfelelő régiót, VAGY ugyanezt megteheti a honlap jobb felső sarkában található, legördülő menü segítségével.

A régiós oldalak a következő linkeken keresztül közvetlenül is elérhetőek:

  1. Észak-Magyarország: http://www.vallalkozzitthon.hu/eszak-magyarorszag
  2. Észak-Alföld: http://www.vallalkozzitthon.hu/eszak-alfold
  3. Nyugat-Dunántúl: http://www.vallalkozzitthon.hu/nyugat-dunantul
  4. Dél-Dunántúl: http://www.vallalkozzitthon.hu/del-dunantul

A jelentkezést a nagy kép alatti sávban, a jobb oldalt található nagy piros négyzetre kattintva kezdheti meg.

Fontos!

  • Kérjük, hogy a régióválasztásnál vegye figyelembe, hogy abban a régióban kell elvégeznie a képzést és azt követően értékelésre benyújtania az üzleti tervét, amelyben a leendő vállalkozásának székhelye lesz!
  • A TÁMOP-2.3.6.A program keretében országosan csak egy régióban adhatja be a jelentkezését és a program folyamán régióváltásra nincs lehetőség!
Megosztás