Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

9 okosság, miért fontos megtalálnunk a saját utunkat, avagy

  •  Lifestyle
  • 2015-09-04 09:20:00
  • Rácz-Akácosi Attila
10-1bölcsesség arról, miért fontos célokat kitűznünk az életben..
Az ember életében jelen vannak a magukhoz mért célok – kinek kisebb, kinek nagyobb. Ennek jelentősége megkérdőjelezhetetlen, hiszen egy tartalmas élet tele van célokkal és megvalósításokkal.
Mindez persze akkor a legideálisabb (és egyben a legsikeresebb), ha a saját képességeinkhez és vágyainkhoz mérjük, így valóban képesek leszünk a saját határainkat feszegetni.

Olvasd el ezt a 9 jó tanácsot arról, miért fontosak ezek a Te életedben is!

  1. Ha a kitűzött célt eléred, az egy pozitív visszajelzés lesz számodra, ami az önbizalmadnak jót fog tenni. “Megcsináltam!” Ismerős ez a jóleső, büszke érzés? Nem szeretnéd sűrűbben átélni? Dehogynem!
  2. A CÉLOK visznek előre az életben, ezek motiválnak arra, hogy még jobb és jobb legyél – vagy akár csak arra, hogy felkelj az ágyból!
    A MOTIVÁCIÓ is fontos dolog, szerves része a célnak. A kettő együtt biztos sikert jelent!
  3. Ha nincs célod, csak sodródsz az árral, és előbb-utóbb megunod az életet. Keresd a kihívást!
    A céltalanság nem vezet semmi jóhoz, még a legminimálisabb érdekességeket is kiöli az életünkből. Légy határozott, és ne hagyd, hogy a szürke hétköznapok legyűrjenek, és életed érdektelenségbe fulladjon!
  4. Lelkesedj a célért!
    Ha nem lelkesedsz eléggé, könnyen beleunhatsz és elbotolhatsz az odavezető út akadályaiba. Ha jobban belegondolsz, akkor rájössz, hogy igazából nem is a „cél az igazi álom, hanem az az út, amelyen végigmész, hogy elérhesd azt”
  5. Találd meg az önmagadhoz vezető utat: ne másokra hallgass, csak magadra!
    Azt mondják, a boldogsághoz vezető legrövidebb út az önismeret. Ne engedd, hogy mások befolyásoljanak – te tudod a legjobban, hogy mi jó neked. Az emberek szeretnek „károgni”, és ehhez ráadásul kishitűség is tásul. Gyilkos párost alkotnak ezek ketten, és ha hallgatsz rájuk, akkor te is olyan leszel, mint ők. El kell döntened, hogy az árnyékban maradsz-e, vagy kilépsz az élet napos oldalára.
  6. Ha valamit nem érzel a magadénak, ne félj változtatni!
    Amint megtalálod az utad, boldog leszel és tudni fogod, hogy jó helyen vagy.
  7. Rengeteg élettapasztalatra tehetsz szert, ami egész életedben hasznossá fog válni. Ne rettenj el, menj tovább az utadon!
    Az élet nemcsak napfény és szivárvány, viszont a nehézségektől erősödsz. Rázd meg magad, és menj tovább! Nem szabad feladni, mert ha az egyik ajtó bezárul, akkor kinyílik egy másik.
  8. Ne becsüld le önmagad!
    Ha bízol magadban és a vágyaidban, nem fogod elveszteni a motivációd.
  9. Ha csak álmodozol, de nem cselekszel, ezt egész életedben sajnálni fogod!
    Légy bátor, ha úgy érzed, az utadra találtál! Máskülönben később ott fog csengeni a füledben az az idegesítő belső hang: ,,Mi lett volna, ha arrafelé megyek…’’

Sok sikert! Örömteli napokat, és életet!

Sok sikert!

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
10 inspirációs idézet Dwayne "The Rock" Johnsontól!
Attól, hogy valaki valóban képes hegyeket mozgatni a fizikai erejével, még ugyanolyan érző, küzdő ember, mint bárki más. Irigykedhetünk rá, bálványozhatjuk, vagy éppen tanulhatunk tőle a sikerről. A színész, testépítő és profi pankrátor ugyanis szinte „surranó pályán”...
   2015-09-03    Tippek
10 ok, amiért naponta kellene mindenkinek olvasnia
Mikor volt utoljára, hogy elolvastál magadtól egy könyvet, vagy egy hosszabb újságcikket, például egy elemzést? Most ne a Facebook frissítésekre gondolj, vagy arra, hogy a wc-n kiolvasod az illatosító használati utasítását…
   2015-08-26    Lifestyle
Hiedelmeid hatalma, avagy te uralkodj, ne ők! 3 szimpla lépés a sikeres életig!
A hiedelmeidnek igen NAGY hatalma van. A hiedelmeidből származik a viselkedéskultúrád alapját képző hajtóerő is. A hiedelmeid a gondolkodásodra és a cselekedeteidre is igen nagy hatást gyakorolnak, ++pozitív++ és –negatív– értelemben egyaránt.
   2015-08-22    Lifestyle