Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A legklasszabb munkahely

  •  Lifestyle
  • 2015-05-26 09:45:00
Lehet, hogy nem a legszebb vagy leginkább felhasználóbarát munkahelyek, de mindenképp a legklasszabbak.

A Kinnarps most bemutatja ezeket a helyeket!

Mit szólnál ahhoz, ha ebéd után mikrofont ragadhatnál, és elénekelhetnél pár számot a karaokebárban? Ez kétségtelenül feldobná a hangulatot! A Google California alkalmazottainak van erre lehetősége. Ez a munkahely tényleg előtérbe helyezi a szórakozást és a fantáziát: szerintük a megbeszéléseket például beltéri siklókban is lehet tartani... Furcsán hangzik?

Csak hinni kell az ősrégi közmondásban: minden módszer jó, kivéve a rosszakat..., ráadásul köztudott, hogy a kreatív munkakörnyezet hatására az alkalmazottak még elkötelezettebbek és hatékonyabbak. Bár nem mindenki számára lenne kényelmes a megbeszélést egy kalózhajón tartani, ahogy erre az Inventionland nevű amerikai találmánygyárban volt példa.

De mivel a vállalat üzleti profilja a szokatlan gondolkodásmódon és a különböző koncepciók kidolgozásán alapul, az egésznek van értelme. A Dropbox vállalat pedig megvalósította a „munkahelyi szerelem” elképzelését: egy tárgyalótermet Románcteremnek, egy másikat pedig Szakítószobának neveztek el, és az egymással beszélni kívánó alkalmazottak szükségleteinek megfelelően alakították ki őket.Itt van néhány kép azokról a munkahelyekről, amelyekről nem is gondolta volna, hogy léteznek!

Megosztás
Így szabadulj meg a bűntudattól 4 lépésben!
A bűntudat gát a boldogság útjában. Szabaduljunk meg tőle! Négy lépés és menni fog!
   2015-10-11    Lifestyle
A sikerre vivő cselekvés 9 aranyszabálya
Siker: minden ember vágyik rá, mindenkinek szüksége van rá, és mindenkinek mást jelent. Sikereket el lehet érni a családban, a konyhában, sportolás közben, de akár a hétköznapi élet legapróbb részleteiben. Nem mellékesen pedig a szakmai életben is.
   2015-08-07    Lifestyle
Mitől lesz jó a névjegykártya?
A névjegykártyának még ma is nagy jelentősége van, pláne mert a céges honlap címét, a telefonszámot, vagy az email elérhetőséget mindig jó, ha van miről lenézni… A névjegykártya egy üzenet, egy hozzád tartozó, üzletedet, személyedet közvetítő üzenet.
   2015-07-21    Vállalkozz!