Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A siker kulcsa a piros nyakkendő!!!

  •  Lifestyle
  • 2015-09-11 14:55:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Az Oxfordi Egyetem tudósai egy nemrégiben végzett kutatásra hivatkozva azt közölték a Daily Mail olvasóival, hogy a piros nyakkendős cégvezetők és főnökök a legsikeresebbek egész Nagy-Britanniában.

 

Több londoni és főként iparvárosi vezetőt kérdeztek meg arról, hogy milyen nyakkendőt hordanak általában munkahelyükön. A válaszok alapján a nagy többségük a piros színű darabokat részesíti előnyben, amikor az ingéhez, és az öltönyéhez nyakkendőt választ.

 

A második helyen a szürke, és a szürke csíkos nyakkendők állnak, a harmadikon viszont már igen nagy volt a változatosság, itt helyt kaptak a kockás-, valamint a sima nyakkendők is.

A brit tudósok úgy vélik, azért a piros szín a legtöbb vezető választása, mert ez a szín az erőt, a dinamikát, és a dominanciát közvetíti a dolgozók felé, ezáltal a tiszteletet is könnyedén kivívják a piros nyakkendők viselői.

Sok Sikert!

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
A siker vezérszava a „NEM!”?
Nem egy olyan tanulmány jelent meg a sikerhez vezető úttal kapcsolatban, melyek azt a témát feszegetik, hogy milyen feltételek kellenek a sikerességhez, milyen emberi tényezők szükségesek ahhoz, hogy egy cég a sikeres útra lépjen.
   2015-09-06    Lifestyle
Gondolkodj előre!
Ahhoz, hogy az üzleti és a pénzügyi életben sikeres lehess, előre kell látnod a cselekedeteid folyamatát és következményeit. Ez egy olyan készség, amit vállalkozóként, befektetőként és vezetőként is el kell sajátítanod.
   2015-08-19    Lifestyle
Négy tanács egyenesen Henry Fordtól
A nyár tökéletes időpont, hogy fejlesszük a cégünket, és vele együtt saját magunkat is. Így gondolkodott 1899 nyarán Henry Ford is, mikor otthagyta az Edison Illuminating Company vezető mérnöki állását azért, hogy minden idejét álma megvalósításának, az automobil prototípus...
   2015-05-19    Lifestyle