Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

És a kamera forog tovább...

  •  Sikersztorik
  • 2015-06-16 07:50:00
"A munkáink minőségéből adódóan, 3 év múlva, egy olyan jövedelmező céget fogunk üzemeltetni, ahol már nem nekünk kell az ügyfelek után menni, hanem az ügyfelek keresnek fel minket."

Mielőtt megalapítottad testvéreddel a Tormasi Productions Kft-t, mivel foglalkoztatok? Honnan jött az ötlet a Cég megalapításához?

Rajmund: Köztisztviselőként dolgozom 2011 óta, adó- és pénzügyi ügyintézőként. Testvérem pedig a kft. megalapítása előtt egy héttel fejezte be a tanulmányait.

A cég megalapítása nem egy hirtelen ötlettől vezérelve történt, már 2004-től készítettünk kisjátékfilmeket, elsősorban saját szórakoztatásunk céljából, majd 2008-tól már céltudatosabban foglalkoztunk filmes és videós alkotások készítésével. A cégalapítás ötlete is ekkortájt merült fel bennünk és az évek múlásával egyre csak erősödött ez a szándékunk, majd 2012-ben elérkezettnek láttuk az időt a cégalapításhoz, amelyre végül 2014-ben került sor.

 

Jelenleg milyen szolgáltatásokkal várjátok ügyfeleiteket?

Rajmund: Három fő szolgáltatás csoporttal várjuk az ügyfeleinket, esküvői fotó/videó, reklám és videoklip készítéssel. Mindhárom esetén kínálunk jelenleg piacvezetőnek számító 4K videó felbontást, broadcast hangminőséget és szintén 4K felbontású légi fotót és videót.

 

Kikkel dolgoztok együtt, hogyan állt össze a csapat?

Rajmund: A csapat felállása már a kezdetektől, 2004-től adott. Én foglalkozom a különféle számítógépes effektusok és a 3D munkafolyamatok készítésével, továbbá a céggel kapcsolatos hivatalos ügyek intézésével. Patrik a munka kreatív részét látja el, forgatókönyvírás, rendezés és vágás formájában, emellett tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel és intézi az online és az offline megjelenéseinkkel kapcsolatos teendőket. Ezen felül mindketten nagyjából azonos mértékben vesszük ki a részünket az operatőri, világosítói és hangmérnöki munkakörökből.

Mi az, amit a legjobban szeretsz/szerettek ebben a munkában?

Patrik: Számos különböző területen dolgoztunk az évek során mégis az esküvői munkákat szeretjük a legjobban, mert akkor és ott egy olyan megismételhetetlen napot tudunk megörökíteni a párok számára, amire minden bizonnyal az életük egyik legszebb napjaként fognak emlékezni, ezért mindig nagy öröm és megtiszteltetés hogy ennek a napnak aktív résztvevői lehetünk.

 

Munkátok kapcsán, melyek voltak az első szárnypróbálgatásaitok?

Patrik: Az első alkotásunkat 2004-ben forgattuk, egy rövidfilm volt, amit akkoriban ugyan még csak unaloműzés gyanánt készítettünk a jelentősége utólag mégis hatalmas volt számunkra. Ez a rövidfilm indított el minket ezen az úton, amin most is járunk, és ha ez a kisfilm nem készül el, akkor egészen biztos, hogy most teljesen máshol lennénk és más szakmában igyekeznénk sikereket elérni.

 

Hogyan kezdtek neki egy munkának?

Patrik: Az első lépés mindig az, hogy leülünk az ügyféllel, meghallgatjuk az elképzeléseit és közösen megbeszéljük, hogy azokat miként fogjuk megvalósítani. Miután megegyeztünk a részletekben és lezajlottak a megbeszélések azt követően minden részletre kiterjedő forgatási tervet készítünk, hogy a felvételre már teljesen felkészülten érkezzünk.

 

Kik az elsődleges célcsoportotok?

Patrik: Azok a magánszemélyek és cégek, akik film, fotó vagy videó szolgáltatást kívánnak igénybe venni, legyen az esküvő, videoklip, reklám vagy bármilyen egyéb célból kifolyólag.

 

Melyik munkátokra vagytok a legbüszkébbek?

Rajmund: A legbüszkébb egy több munkából álló projektre vagyok, ahol négy minőségi videoklip elkészítésével hozzájárultunk ahhoz, hogy egy számunkra kedves zenei előadó rajongótábora a közösségi oldalának adatai alapján 13.000-ről 33.000-re nőjön, valamint több mint kétmilliós összenézettséggel helyi ismertségből országos ismertségre tegyen szert. A fellépésszámai megsokszorozódtak, mindezeknek a sikereknek köszönhetően pedig olyan reklámértéke tett szert, aminek hála a további munkáját több cég szponzorációjából tudja azóta is finanszírozni. Büszkék vagyunk rá, hogy a munkánkkal hozzá tudtunk, és a jövőben még valószínűleg hozzá is fogon tudni járulni az ő álmainak a megvalósításához.

Hogyan látjátok a cég jövőjét 2-3 év múlva?

Rajmund: 3 év múlva országos szinten is ismert és elismert filmes és fotós vállalkozásként látom a jövőt.

Patrik: A munkáink minőségéből adódóan, 3 év múlva, egy olyan jövedelmező céget fogunk üzemeltetni, ahol már nem nekünk kell az ügyfelek után menni, hanem az ügyfelek keresnek fel minket.

 

 Mit javasotok egy kezdő vállalkozónak a vállalkozásának sikeres működtetéséhez?

Rajmund: Soha ne felejtse el azt a célt, azt az érzést amiért elkezdett vállalkozni, máskülönben a sokadik felbukkanó akadály után fel fogja adni a küzdelmet mielőtt még elérhetné a végső célját.

Patrik: Merj kockáztatni, merj áldozatokat hozni, fektess be a cégedbe annyi pénzt, időt és energiát amennyit csak tudsz és ne hagyd, hogy a nehézségek eltántorítsanak a célod felé vezető úton.

 

Elérhetőségek:

 

Honlap: http://tormasiproductions.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/tormasiproductions

YouTube: https://www.youtube.com/tormasiproductions

 

Tormási Rajmund: tel.:0620/471-0977 ; e-mail: rajmund.tormasi@gmail.com

Tormási Patrik: tel.: 0620/428-9701 ; e-mail: tormasipatrik@gmail.com

Megosztás
Ingyenes képek letöltése: 32 weboldal, több millió ingyen kép és fotó!
A képek jelentősége mind jobban emelkedik a weben,hiszen mára már az illusztrálásra, vagy éppen figyelemfelkeltésre is az egyik legjobb eszközökké váltak a fotók, képek.
   2015-07-13    Webes varázslatok