Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Őszinteség az üzleti sikerért

  •  Lifestyle
  • 2015-10-04 11:45:00
Az őszinteségről röviden, tömören.
A sikeres emberek őszinteségre törekszenek. Annak érdekében, hogy elégedettek legyenek magukkal és megnőjön az önbecsülésük, őszintén viszonyulnak a vásárlóikhoz és az ügyfeleikhez.

 

Nem engedik meg maguknak a pillanatnyi haszonszerzésre irányuló hazugságot, mivel tudatában vannak annak, hogy az esetben épp a saját egyéniségükbe vetett hitük szenvedne csorbát.

Aki őszintén törekszik arra, hogy minél jobb szolgáltatással vagy áruval lássa el az ügyfeleit, annak nincs félnivalója, minden bizonnyal egyenes úton halad a sikerességet jelentő céljai felé. Ez a gondolkodásmód segíti a sikeres embereket, hogy a nap minden órájában elégedettek legyenek saját magukkal, jó legyen az önbecsülésük és értékelni tudják azt, amit tesznek, ezzel tartva tiszteletben a saját céljaikat, terveiket és gondolkodásmódjukat is. Ha nem tennék, sokkal kevesebbek lennének.

Az őszinteség csakis szándék kérdése. Az őszinteséget bárki megkérdőjelezheti anélkül, hogy utánajárna a gondolata valóságtartalmának. Mégis, az őszinteség és a jó szándék eredményezi azt a kombinációt, ami minden esetben a jó irányba fordítja a kocsi rúdját. Ha ezt a gondolkodásmódot megtapasztalják az üzleti partnereink, azt látják, hogy tisztességesen és őszintén megdolgozunk a közös ügyért. Ennek köszönhetően hamar elnyerjük a bizalmukat.

Ha a partnereink meggyőződhetnek arról, hogy a céljaink nem csak a saját boldogulásunkat, hanem a közös üzletet is szolgálják, akkor nagyobb bizalommal fordulnak felénk. Ez az üzleti elköteleződés alapja, ennek köszönhetően virágoznak fel a munkajellegű és üzleti kapcsolataink, így születnek az igazán jövedelmező együttműködések.

Megosztás
9 tipp, ami milliomossá tesz
A kapitalizmus jól van, köszöni szépen, él és virul, és nem véletlenül. Alapvetően nem lenne gond sok pénzt keresni, csak az emberek lusták, nyafognak és kifogásokat keresnek. 10-ből 9 ember a gazdagsághoz vezető egyetlen útként a lottót jelölni meg, más alternatívát nem ismer. Ha...
   2015-10-29    Lifestyle
Szupermodellek voltak, szupergazdagok lettek
Kifutók, címlapok, csillogás - azt hihetnénk, ezekkel együtt dől a pénz is. A modellkedéssel még mindig nagyon jól lehet keresni, de egyszer abba kell hagyni. És hogy mi jön utána? Többen is bebizonyították, hogy még több pénz, még nagyobb siker.
   2015-10-22    Lifestyle
Híres milliárdosok furcsa szokásai
A világ legnagyobb vállalatainak vezetői jóformán minden idejüket munkával töltik, hogy olyat alkossanak, ami jó ideig meghatározza majd a világot. Mindazonáltal Mark Zuckerberg, Elon Musk és Bill Gates is rendelkeznek olyan furcsa szokásokkal, amelyek meglepő módon segítik őket a hatékonyság...
   2015-10-12    Lifestyle