Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Változtasd minden reggeledet szuperré!

  •  Vállalkozz!
  • 2015-11-29 08:50:00
  • Rácz-Akácosi Attila
4 apró stratégia, hogy felkelj az ébresztőre, mert ha visszaalszol, az egész napod futni fog…
Az ébresztés már harmadszor szólal meg, és az egyetlen, amire képesek vagyunk, az a nyögés. Egy órával és egy liter kávéval később úgy érezzük, hogy bár még el sem indult, de az egész napunk el van …. rontva. Íme, négy tanács ahhoz, hogy idejében felkelj, és a napjaid szuperül induljanak! Jó, persze ez ma könnyű, mert vasárnap is van, de azért mégis...

 

1. Az ébresztőórád/telefonod ne a hálódban legyen! Amíg a paplan alól kinyúlva be tudod nyomkodni a szundi gombot, addig ezt meg is fogod tenni. Ezért az ébresztés ne a szobádban legyen, mert így erőt kell venned magadon, hogy felkelj és elnémítsd, innentől pedig már nyert ügyed van…

 

2. Amint lehet, csinálj fényt! Akkor jó igazából az alvás, ha nincs közben semmilyen zavaró fény: nincs villódzó TV, nincs világító iPad. De amikor felébredsz, csinálj egyből fényt, engedj gyorsan minél több világosságot a fejedbe. :)

 

3. Vegyél egy zuhanyt! A reggeli zuhanyozás közben jó adag dopamin termelődik az agyadban, aminek köszönhetően boldogabb, nyugodtabb állapotba kerülsz.

 

4. Keress egy szenvedélyt, amiért érdemes felkelni! Emlékszel arra, amikor hétvégén reggel csak úgy pattantál ki az ágyból, mert kezdődött a rajzfilmed ? Ugyanilyen szenvedélyt és célt ma is találhatsz, csak keresned kell. Például: sikeresebbé tenni a mai napot, mint amilyen a tegnapi volt?

 

Forrás: Success.com: “Make Every Morning a Good Morning”

 

Sok sikert! 

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Megosztás
5 dolog, hogy szuper-hatékony heted legyen
Hétfő van, a hét első napja, miközben holnap már december. Ilyenkor nehéz összekapni magunkat, pedig muszáj, hiszen még azért kicsit távolabb van a karácsony, szilveszter. így hát szedjük össze magunkat egy kicsit, és mindent bele!
   2015-11-30    Tippek
Steve Jobs 13 leginspirálóbb idézete
Legendás élete volt, ám Steve Jobs-ra nem csak azért emlékeznek az emberek, mert egy hihetetlenül sikeres vállalatot épített fel, hanem azért is, mert rettenetesen szókimondó volt.
   2015-11-19    Tippek
5+9 könyv, amely szórakoztatva inspirál és tanít
Alapvetően a személyiségfejlesztő könyveket kétfelé lehet sorolni. Az egyik a „tenni”, a másik az „inspiráció” kategóriába tartozik.
   2015-09-27    Vállalkozz!