Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) vezetésével megalakult a Vállalkozz Itthon! 

 

Célunk, hogy inspiráljuk a fiatalokat, jövőképet adjunk nekik, elősegítsük a vállalkozóvá válásukat, és támogassuk növekedésüket. A fiataloknak nemcsak iránymutatást szeretnénk adni, hanem lehetőségeket és megoldásokat a vállalkozásuk erősítéséhez. Hazánk és a világ más országainak partnerszervezeteivel összefogva javítani szeretnénk a KKV szektor helyzetén, valamint a gazdasági környezeten , hogy könnyebben és sikeresebben vállalkozhasson minden 18 és 40 év közötti fiatal.

 

A Vállalkozz Itthon Nonprofit Kft, Konzorciumi partnereivel közösen – FIVOSZ, OKISZ, KISOSZ, HÖOK – lehetőséget kapott  Európában egyedülálló módon, az Európai Unió társfinanszírozásával a 18 és 35 év közötti (0-6 éves gyermek nevelése esetén 18 és 40 év közötti) fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása TÁMOP 2.3.6.A pályázati program megvalósítására. A programról bővebben információ a TÁMOP 2.3.6. menüpontban.

 

Szervezetünk célja, a fiatalok gazdasági aktivitásának növelése, munkaerő-piacra történő belépés segítése, valamint a vállalkozás indítás és működtetéséhez kapcsolódó kompetenciák támogatása. Ezért, hamarosan induló szolgáltatásainkkal, segítjük a fiatalokat a vállalkozóvá válásban és a már meglévő vállalkozásuk hatékony és sikeres fejlesztésében.

 

A Vállalkozz Itthon! mára nem csupán vállalkozókat támogató infrastruktúrák összessége, hanem védjegye a fiatalokért való összefogásnak!

 

Küldetésünk: minden fiatalnak legyen lehetősége sikeres vállalkozóvá válni Itthon!

 

Regisztrálj a honlapunkra, iratkozz fel hírlevelünkre, így a továbbiakban Téged is tájékoztatni tudunk szolgáltatásainkról, induló újabb pályázati lehetőségekről, uniós és hazai finanszírozású támogatási formákról, információs és közösségépítő rendezvényeinkről.

 

A mi célunk a Te sikered! Regisztrálj most, hogy Neked is segíthessünk sikeres vállalkozóvá válnod!

 

Vállalkozz Itthon!