Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

12 kiemelkedő idézet Paulo Coelhotól

  •  Tippek
  • 2015-12-05 09:20:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Ha jó könyveket kellene ajánlanom neked, akkor Paulo Coelho “Az alkimista” regénye biztos köztük lenne. A könyv 1988-ban jelent meg Portugáliában, és azóta már 56 nyelvre fordították le. “Az alkimista” sok olyan leckével, és tanáccsal szolgál számunkra, amiket magunkkal vihetünk az életbe is.

 

12 kiemelkedő idézet Paulo Coelhotól

 

“És, amikor akarsz valamit, az egész világegyetem közreműködik abban, hogy elérhesd.”

 

“Az álmok valóra váltásának lehetősége az, amitől igazán érdekes életet élhetsz.”

 

“Az emberekben mindig megvan a képesség arra, hogy azt csinálják, amiről álmodnak.”

 

“Nem élek sem a múltban, sem a jövőben. Csak a jelen érdekel. Ha mindig a jelenre koncentrálsz, akkor boldog ember leszel. Az életed egy parti lesz, egy nagy fesztivál csak azért, mert a “most”-ban élsz.”

 

“Az álmok valóra váltásának lehetősége az, amitől igazán érdekes életet élhetsz.”

 

“Egyetlen dolog képes az álmok elérését lehetetlenné tenni: a kudarctól való félelem.”

 

“Amikor szeretünk, mindig arra törekszünk, hogy jobbá váljunk önmagunknál. Amikor arra törekszünk, hogy jobbá váljunk önmagunknál, akkor a körülöttünk élőket is egyre jobbá tesszük.”

 

“Vésd a szívedbe, hogy a szenvedéstől való félelem rosszabb, mint maga a szenvedés. És azt is, hogy nincs olyan szív, ami szenvedést érzett volna az álmok keresése közben.”

 

“Csupán egy módja van a tanulásnak. Ez pedig a cselekvés. Mindent, amit tudnod kell, az utadon keresztül fogod megtanulni.”

 

“Mi a világ legnagyobb hazugság? ” – kérdezte a kisfiú. Az öreg így válaszolt: “Az, hogy egy bizonyos ponton az életünkben elveszítjük az irányítást afelett, hogy mi történik velünk, és a mi lesz a sorsunk . Ez a világ legnagyobb hazugsága. “

 

“Az egyszerű dolgok a legkülönlegesebb dolgok a világon, és csak a bölcs emberek tudja ezeket meglátni.”

 

“Mindenkinek világos elképzelése van arról, hogy a másik embernek hogyan kellene élnie, de a saját életéről senkinek nincs.”

 

“A titok itt van a jelenben. Ha odafigyelsz rá, akkor tudsz csak javítani rajta. És ha javul a jelenlegi, akkor a következő még jobb lesz.”  (az Addict 2 Success nyomán)

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Megosztás
A hit titka, hogyan láss szem nélkül?
A hit nem csak azokban az időkben fontos, amikor minden jól megy az életünkben. Akkor is nagy szükségünk van rá, amikor az élet akadályok elé állít minket, hiszen a hit ad elég belső erőt ahhoz, hogy a kudarcok után ismét talpra tudjunk állni, és újra haladni tudjunk. Ahhoz, hogy...
   2015-12-07    Tippek
9 dolog, amit érdemes megismerned, mielőtt túl késő lenne
Mielőtt odáig jutsz, hogy megkérdezd magadat: “Hogyan lett ilyen gyorsan túl késő?” - szánj időt magadra! Szánj időt arra, hogy megvalósítsd azt, amit akarsz, és amire szükséged van, szánj időt a kockáztatásra! Szeretni, nevetni, sikereket elérni, sírni és megbocsátani időbe...
   2015-11-12    Tippek
Az üzleti sikereid csakis világos célok meghatározásával érheted el!
Ha sikeresek szeretnénk lenni az üzleti életben és a vállalkozói szférában, akkor célokat és prioritásokat kell magunk elé tűznünk. Célok nélkül nem megy, hiszen nincs reális motiváció, ami arra ösztönöz bennünket, hogy nap, mint nap munkába álljunk és a tudásunk legjavát...
   2015-11-11    Tippek