Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Akarsz egy speciális gasztro-franchise hálózat tagja lenni?

  •  Aktuális
  • 2014-12-30 07:20:00
A Creppy Franchise System, mely a palacsintára épülő vendéglátás zászlóvivője, új partnereket keres!

 

Célunk: a Creppy palacsinta - gasztronómia országos franchise hálózatának bővítése. Alapját a miskolci Creppy PalacsintaHáz Étterem adja, melynek kínálatát szeretnénk eljuttatni minél több emberhez. Olyan partnereket keresünk, akikkel együttműködve a profit maximalizálása érdekében minőségi és egyedi szolgáltatást nyújtunk a célközönségünk számára. Az emberek igénylik az újat, a különlegeset, és azt, hogy ez által ők is különlegesnek érezhessék magukat. Az ételek ízletesek, kiadósak, garantált, és bizonyított a siker.  

 

Creppy vendéglátás típusai:

 

-    Creppy Étterem/Bistro

Éttermi vendéglátás a különlegesség jegyében!

Ez a típusú Creppy a miskolci egységünk mintájára éttermi szolgáltatást nyújt a gasztronómiai különlegességekre vágyók számára. Excusive helyszín, pincérkiszolgálás, kellemes hangulat, igazi gasztro-különlegességek, széles palacsintás választék, rendezvények

 

Akinek ajánljuk:

-    akik éttermet szeretnének nyitni, csak nincs ötletük hogyan kezdjenek hozzá

-    akiknek már meglévő melegkonyhás éttermük van, és kínálatukban szeretnének forradalmit alkotni

 

 

-    Creppy Street

A Streetfood tematikájának megfelelően egy gyorsabb változata a palacsinta-gasztronómia kedvelőinek. Különleges palacsintás ételek, gyors kiszolgálás, maximális minőség.

 

Akinek ajánljuk:

-    akik alacsony befektetési költséggel szeretnének elindulni

-    akik fesztivál-vendéglátásban szeretnének tevékenykedni

-    meglévő kisebb vendéglátóegységük, kávézójuk kínálatát szeretnék specializálni

-    food court system üzemeltetésére

 

 

Mit kínálunk Neked?

-    Szakmai tapasztalatot: rengeteg pénzt és időt spórolunk, hiszen az induló vállalkozás tanulópénzét mi már megfizettük helyetted: tudjuk hogyan indulj, hol nyiss Creppyt, ki a célközönség, mit adj el számukra annak érdekében, hogy szinte a kezdetektől egy jövedelmező vállalkozás vezetője lehess. 

-    Komplett vállalkozói rendszert: mely olyan részletességgel és precizitással tárja eléd a Creppyt és működtetésének minden titkát, hogy rögtön pénztermelő gépezetként kezelheted a vállalkozást.

-    Creppy márkanév használat: kizárólagos védett név és Brand használatot.

-    Átfogó oktatási rendszer:  know-how, receptek, alapos, mindent átfogó oktatási rendszer, és folyamatos továbbképzéseket mely során teljesen elsajátítod mesterfogásainkat minden területen, mely miatt fényévekkel előbbről indulsz, mint bármelyik versenytársad.

-    Központi marketingszolgáltatás: a marketing az egyik legfontosabb része az induló vállalkozásodnak. A Creppy arculathoz méltó marketing stratégia beindítása és folyamatos fenntartását biztosítjuk.

-    Üzletviteli tanácsadást: mely által együtt garantáltan sikereket érünk el kiváló csapatban való részvételt, mely hihetetlen dinamikusan fejlődik, szakmailag totálisan felkészült, sikerorientált és egymás segítésén keresztül ér el egyre nagyobb eredményeket, és a legkülönlegesebb társaság, akihez tartozhatsz  

 

 „ … az életben mindenkihez bekopogtat a nagy lehetőség, kérdés ajtót nyitnak-e neki …” 

 

A Creppy Brand egyet jelent az országban új utakat törő, forradalmi vendéglátással, egyedi palacsintás ételkülönlegességek prezentálásával. Kínálatunk ötcsillagos étel varázslatok, melynél minden fogásnak van valami köze a palacsintához.  Fogásaink nagy része teljesen egyedi gasztronómiai íz-élmény. Viszont nem csupán óriáspalacsintákat kínálunk, amitől jól lakik a vendég, hanem egy életérzést is szeretnénk átadni, vidámságot csempészni a szürke hétköznapokba.

A Creppy egyedi kínálattal, egyedi marketing és üzemeltetési rendszer alapján, franchise-partnerségben működtetett vendéglátó egységek megnevezése. Alapja Miskolc egyik legnépszerűbb, 8 éve töretlen sikerrel működő étterme, a PalacsintaHáz étterem, mely közel 80 féle palacsintakülönlegességet kínál.

 

Bővebb felvilágosítás:

Oszlánczi Réka

Lead Manager

Creppy Franchise System Kft.

Tel: +36 70 4591068

www.creppy.hu

Megosztás
„Minek vállalkozni?” fakadt ki Réka
Én is nap, mint nap szembe kerülök mindenféle problémával, azonban bármilyen nehéz is, ezeknek az akadályoknak mind mind üzenete van!
   2015-03-10    Vállalkozz!