Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

8 évesen online vállalkozó?

  •  Vállalkozz!
  • 2015-07-31 18:00:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Harli Jordean annak a kisfiúnak a neve, aki nem egy tipikus gyerekkort él, hiszen 8 évesen már komoly internetes vállalkozást vezet, ráadásul ezt már 2 éve csinálja!

Harli Jordean-t semmiképp nem érdemes összekeverni egyik másik 8 éves sráccal sem, hiszen már ebben a korban többé-kevésbé tisztában van az üzleti élet szabályaival. Miközben egy átlagos vele egykorú gyermek videojátékokkal foglalja el magát, Jordean tárgyal a saját vállalkozásának beszállítóival, készletezik, és vezeti vállalkozását.

A kisfiú Londonban él, és a marbleking.co.uk weboldalt irányítja, amely nem mással, mint üveggolyók értékesítésével foglalkozik. A céget ténylegesen komolyan vehetjük, nem holmi gyerekjátékról van szó, hiszen a vállalkozás már éves szinten is több ezer fontos forgalmat hozott Jordeannek, akinek egyébként még Amerikából is érkeznek megrendelései.

A 8 éves Harli azonban komolyan veszi a feladatát, hiszen mint kiderült, édesanyját és két bátyját is alkalmazta már, hogy a komolyabb célkitűzéseit is megvalósíthassa. A gyermek szeretné a jövőben elérni azt, hogy saját üzletláncot alapítson, amely idővel a világ legnagyobb játékkereskedővé növi ki magát.

Jordean maga így fogalmazott: “Imádom az üveggolyókat és imádom, hogy saját üveggolyós cégem van“. A kisfiú édesanyja azt nyilatkozta, hogy szerinte a következő lépés az lesz, hogy Kínában beindítsák a saját márkás üveggolyók gyártását is, azonban a hölgy tisztában van vele, nem lesz könnyű elérni az egymilliós határt.

Inspirációra fel!!!

Facebook

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Egy 28 éves srác, aki hetente alapított életképes vállalkozásokat.
Colin Grussing – egy huszonnyolc éves New Orleans-i üzletember – 2014-ben meghökkentő maratonra szánta el magát. Úgy döntött, hogy egy teljes éven át minden áldott héten alapít egy céget.
   2015-06-29    Vállalkozz!
Vezető vagy? 4 ok, hogy megtartsd a három lépés távolságot
Bármelyik vezetővel megtörténhet, hogy túl közvetlenné válik munkatársaival szemben, tapasztalt vagy kezdő vezetővel is. A túlzott közvetlenségnek azonban vannak buktatói is, melyek az üzleti sikerekre, a cég imázsára is rossz hatással vannak.
   2015-06-27    Vállalkozz!
16 motivációs lecke Bruce Lee-től
Ha egy valódi, hiteles életű harcművésztől szeretnél tanulni bölcsességet, akkor azt hiszem, Bruce Lee igazán alkalmas személy lesz erre. Bár mindössze 33 éves volt, amikor meghalt, mégis a mai napig az egyik legnagyobb hatású harcművésznek számít.
   2015-06-09    Lifestyle