Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

9 ma is működő módszer listaépítőknek

  •  Tippek
  • 2015-07-30 20:00:00
  • Rácz-Akácosi Attila
A közhiedelemmel ellentétben még ma is léteznek olyan fogások, melyekkel listát építhetsz. Itt van belőlük mindjárt kilenc!

 

Telefon: 06-20-277-3889

  • 1. Letölthető ebook : Ez az egyik legismertebb és legegyszerűbben működő módszer: el kell kérni a látogató e-mail címét, amire kiküldjük neki az letölthető ebook linkjét. Mára már kissé megkopott a fénye, de jó téma esetén sok feliratkozót hoz.
  • 2. Videó sorozat: Tölts fel a Youtube-ra videókat, de ezek csak azoknak jelenjenek meg, akik ismerik a direkt linket! Hetente küldj ki 2-3 rövid videó a feliratkozóknak, majd egy hónap után mehetnek az értékesítő email-ek is.
  • 3. Izgalmas riport: Ha sikerült riportot készítened egy, a piacodon meghatározó és ismert személlyel, ezt is tedd elérhetővé a feliratkozóidnak pdf formátumban!
  • 4.  Skype tanácsadás: Az érdeklődőknek heti egy alkalommal ajánlj fel Skype tanácsadást, ahol szabadon kérdezhetnek tőled!
  • 5. Mp3 hanganyag: Egy-egy előadásodat vedd fel, és feliratkozásért cserébe tedd letölthetővé! Ha nincs előadásod, akkor egy 15-25 perces szakmai riport is hatékony lesz.
  • 6. Tudáscsomag: Az eddigiek közül 2-3-at válogass össze, és ezt kínáld az érdeklődőknek!
  • 7. Ingyenes telefonos tanácsadás: Szerezz egy SIM-kártyát direkt erre a célra, és előre meghirdetett havi 2-3 alkalommal izzítsd be pár órára! Szigorú regisztráció mellett kérd el előre a jelentkezők telefonszámát és a hívások időpontját! Egy hívás legfeljebb 20 percig tartson!
  • 8. Blog hírértesítő: Sokan ma is feliratkoznak a hírértesítőkre, hogy véletlenül se maradjanak le egyetlen izgalmas posztról sem.
  • 9. Ingyenes email tanfolyam: Hirdess ingyenes email tanfolyamot, és hetente/kéthetente küldj leckéket, amiknek a végén felajánlhatod a Skype tanácsadást (4-es pont), vagy Telefonos tanácsadást (7-es pont)! Nagyon hatékony ügyfélszerző módszer!

 

Listaépítésre fel!

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Megosztás
A kezdő vállalkozók 9 parancsolata, avagy 9 lépés a sikerhez
A vállalkozói élet alapja a tanulás. Egy vállalkozó mindennapi munkája során fejleszt, tesztel, megbukik, okul a hibáiból, kijavít, újravizsgál, de közben biztosan halad előre. A kudarc, és a hiba mindennapos vendégek, de kezelésüket meg kell tanulni, ugyanis nem minden hiba visz előre.
   2015-06-30    Vállalkozz!
A sikeres vállalkozók 9 tulajdonsága: TE is elsajátíthatod!
Nem egy szuper vállalkozói ötlet születik meg a konyhaasztal mellett ülve, de ahhoz, hogy az ötletgazda sikeres vállalkozóvá váljon, több kell az ábrándozásnál.
   2015-06-24    Lifestyle
Túl sokat tévézünk
Rengeteg időt, 4 óra 46 percet töltött a televíziókészülékek előtt a tavalyi évben a teljes népesség naponta átlagosan - tudtuk meg a Nielsen Közönségmérés adatiból. A 2014 februárjában közzétett felmérés alapján 2013-ban rekordot jelentő, 4,46 millió reklám volt a képernyőn.
   2015-06-23    Lifestyle