Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A karrier eredményességének az alapja a változás

  •  Tippek
  • 2015-09-06 19:20:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Ha karrierünkben el szeretnénk érni azt, hogy sikeresek legyünk, nem mindig az a helyes, ha egy munkahelyen, vagy irodában próbáljuk ezt elérni. Sokszor pont a változás az előrelépés számunkra.

 

Ezt úgy kell érteni, hogy ne görcsösen, és monotonon próbáljunk a munkahelyünkre bejárni, hanem próbájuk meg a pozitív oldalát nézni annak, hogy hol dolgozunk.

Ha azonban ez sem válik be, akkor ha kicsit is félelmetesen is tűnik, de

inkább hagyjuk ott az állandót, és keressünk helyette valami új karriert, amit szívvel-lélekkel tudunk majd csinálni.

A változás nem rossz, ha bátrak vagyunk, és képesek vagyunk változtatni, mert egy olyan új életszakaszba léphetünk, ahol azt tehetjük egész nap, amit mindig is szerettünk volna.

Sok-sok sikersztorit hallhattunk már az olyan emberekről, akik képesek voltak változtatni…

…gondolj bele, te is lehetsz ugyanilyen résztvevője az életnek!

 

Sok sikert!

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
17 egyszerű dolog, ami ha elkezdesz, a jövőbeli éned hálás lesz neked!
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy múltbeli énünk. Tele vágyakkal, tervekkel, hogy mit fog elérni, mivé is fog válni 5, 10 15 év múlva… De a hangja lassan-lassan elhalkult, hiszen hogyan is lehetne jövőt tervezni akkor, mikor minden olyan bizonytalan?
   2015-09-11    Tippek
Hogyan végezd el egyszerűen a nemszeretem munkát?
Biztosan vannak olyan feladatok, amiket az életed során amikor csak lehetett, szívesen lepasszoltál volna másoknak. Ha csak a háztartási feladatokat nézzük: a nőknél ilyen feladat a mosogatás, a férfiaknál a porszívózás, a gyerekeknél a leckeírás…
   2015-09-10    Vállalkozz!
A sikered kulcsa a reggel: így indítsd a napodat, hogy az jól is végződjön!
A Forbes a világ egyik legnépszerűbb, karrier tanácsokat is adó weboldala remek kutatásokat szokott közzé tenni. Most arról olvashatsz, hogy a napodat hogyan teheted sokkal, de sokkal eredményesebbé, nyugodtabbá és sikeresebbé a mostaninál.
   2015-09-10    Lifestyle