Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Céges karácsonyi ajándékok: tippek, ötletek: 1.rész

  •  Tippek
  • 2015-12-07 15:30:00
  • Gál Andrea
Nyakunkon a karácsony, szinte mindenki ünnepi mámorban van, a bevásárlóközpontokban csillogó-villogó karácsonyfák és a hangszóróból áradó karácsonyi dallamok csábítják vásárlásra a most eszmélőket.

 

A cégek ilyenkor tartják az immár hagyományossá vált évzáró, karácsonyi partykat, ahol a magukra valamit is adó cégek megajándékozzák a dolgozóikat. A céges ajándékok azonban nem csak a cég alkalmazottainak készülnek, hanem a vásárlóiknak, ügyfeleiknek, együtt működő partnereiknek is.

 

Nem könnyű eldönteni, hogy egy cég mivel kedveskedjen az egész évben hűséges törzsvásárlóinak, kiemelt ügyfeleinek, és a sikerért velük együtt küzdő partnereknek, kollégáknak. A jól megválasztott karácsonyi ajándék akkor lesz hatékony, ha érzéseket vált ki a megajándékozottból, és nem egy unalmas tucat darab. Egy céges ajándék akkor mondható sikeresnek marketing szempontból, ha elérjük vele, hogy az ünnepek elmúltával is emlékezzenek ránk. Ha pedig folyamatosan a megajándékozottunk szeme előtt tudunk maradni, akkor rögzül a brand-ünk neve és nem felejt el minket.

 

Ezért nem mindegy, hogy mit is ajándékozunk.

 

A cél az, hogy olyan –érzelmeket is közvetítő – tárgyat adjunk, ami személyre szabott és minden nap kéz közelben van. Ha sikerül kiválasztani a megfelelő ajándékot, akkor már csak el kell helyeznünk rajta szolidan a logónkat, esetleg szlogenünket és az elérhetőségünket.

 

Íme az alábbiakban néhány nagyon jó tipp:

 

1. Németh Rita: Az egyedi pendrive-ok szakértőjének ajánlásával

Egyedi, az átlagostól eltérő ajándékkal szeretnél kedveskedni üzleti partnerednek, barátodnak, ismerősödnek? Íme néhány tipp, ami segítségével a valóban egyedi pendrive-ok széles választékából tudod a megrendelésedet kiválasztani, akár 1 db-tól is!

 

 

 

Hol tudod megrendelni?

Németh Rita

Az egyedi pendrive-ok szakértője

Tel.: 70/4086841

Skype: nemeth.rita19

www.pendriveguru.hu

www.facebook.com/PendriveGuru.hu

 

1. Négyessy Nedda : Deluxe Dollz Design Cirkusz, HA VALAMI NAGYON EGYEDIT AKARSZ!

Négyessy Nedda iparművész és Kovács Eszter cirkuszszínházi előadóművész közös kreációi az újrahasznosított papírtermékek, mobileszköz dekoráció, furcsa órák és még számtalan különleges tervezésű használati és ajándék termékeket kínálnak azoknak, akik maguk is szeretik a különlegességeket és maguk is szeretnek egyediek, lenni.

 

Ha üzleti partnerednek kedveskedsz a honlapon is megtalálható valamely termék egyikével, akkor biztos lehetsz benne, hogy valami olyat adsz, amihez még csak hasonló sincs a birtokába!  Vigyázat! A termékek függőséget okoznak, mert szenzációsak)

 

 

Hol tudod megrendelni?

Négyessy Nedda

+ 36 70 359 0466

www.deluxedollz.hu

www.deluxedollz.com

negyessynedda.blogspot.com

deluxedollz.tumblr.com

 

1. Kálmán Andrea: Herba szappanokkal igazi luxust ajándékozol!

Kevés olyan népszerű és hasznos termék van, mint a szappan. A különböző szappanok használata végig kíséri egész életünket akár nőkről, akár férfiakról van szó. Ismerkedjünk a különleges termékeket, csomagokat kínáló fiatal szappankészítővel, aki küldetésének tartja, hogy kiváló minőségű termékeivel kényeztessük a bőrünket és ez ne kiváltság legyen, hanem a minden napunk része!

 

Céges ajándékválasztás esetén, külön tudunk a férfi és külön a hölgyek részére ajándékcsomagot vásárolni!

 

 

 

Hol tudod megrendelni?

Kálmán Andrea

Herba Szappan

p:+36306869050

e:herbaszappanok.@gmail.com

http://www.herbaszappanok.hu

1138 Budapest, Turóc utca 5.

 

Miért fontos a céges karácsonyi ajándék?

Maga a céges ajándék rafinált dolog, sokkal több hozama van, mint amennyibe kerül. Ezek a hozamok pedig később pénzben is megjelennek a céges bankszámlán.

 

  • Az üzleti partnereinknek, beszállítóknak, értékesítőknek jelzésként szolgál, hogy számítunk rájuk a jövőben is, fontosnak tartjuk a velük való kapcsolatot,
  • a vásárlóink, ügyfeleink számára megbecsülést mutat,
  • a dolgozóinkra ösztönző erőként hat: jobban teljesítenek év közben.

 

A céges karácsonyi ajándékkal tulajdonképpen két célunk kell, legyen:

 

  • megköszönni az egész évi bizalmat,
  • valamint a jövőben is szem előtt lenni.

 

Mindezt úgy, hogy legyen ötletes, esetleg vicces, személyre szabott, legyen benne érzelem és természetesen legyen a profilunkba vágó.

 

Ha még Te sem szerezted be a céges ajándékaidat, és kedvet kaptál ehhez az igazi különlegességhez, bízunk, hogy a fentiekkel a segítségedre leszünk!

 

Gál Andrea

Megosztás
Az angyalok tovább szárnyalnak
Az investor.hu remek cikkéből újfent kiderült, hogy kutyával, kisbabával mindent el lehet adni. No meg, mint ahogy a jelen példa is mutatja, szép modellekkel is...
   2015-12-16    Vállalkozz!
Céges karácsonyi ajándékok: tippek, ötletek: 2.rész
Nem könnyű eldönteni, hogy egy cég mivel kedveskedjen az egész évben hűséges törzsvásárlóinak, kiemelt ügyfeleinek, és a sikerért velük együtt küzdő partnereknek, kollégáknak.
   2015-12-08    Tippek
Tartalommarketing, avagy biztosan nem használod ki eléggé
A tartalommarketing sokkal többet hoz a konyhádra, mint azt gondolnád. Miért? Olvasd el az alábbi összefoglalót az online tartalommal kapcsolatban és választ kapsz a kérdésre!
   2015-11-24    Tippek