Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Ezeket a szabályokat szegd meg, hogy előrébb juss!

  •  Vállalkozz!
  • 2015-03-06 13:45:00
  • uzletresz.hu
Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor rájön, hogy az eddigi életszabályai szerint nem élhet tovább. Ezeket iktasd ki!

 

1. Járt utat járatlanért el ne hagyj.

Nem merünk új irányt adni az életünknek, mert a nagyon kellemetlen-de már ismert- helyzetünket biztonságosabbnak éljük meg.

Feleljtsd el. Egy jól átgondolt, tervezett lényeges változás  az egész életminőségedet meg fogja változtatni.

Egy értékesítő kollégánk behajtási területen dolgozott, és mindig idegenkedett a "sales"-től, aztán véletlenül idekeveredett, és azóta szárnyal. Soha nem gondolta volna, hogy ő "eladni fog", aztán rájött, hogy a munkafolyamatok összessége boldoggá teszi.

 

 

2. A mi családunkban így szokták. Jó lesz így neked is...

A család a legfontosabb az életünkben, pótolhatatlan értéket képvisel.

A családi minták viszont nagyon sokszor károsak. Rejtett kapcsolati szerződéseink, amit gyerekkorunkban kötünk, a legtöbbször visszahúznak. Jó példa erre egy csoporttársam, aki azért nem jött el a záróvizsgára, mert az ő családjukban nem volt még diplomás, és úgy értezte, hogy elárulja a családját, ha ő kitör ebből a körből. Ezzel az árulással pedig elveszíti a szeretetüket.

Téged mi húz vissza? Mi az visszatérő helyzet, amit nem tudsz megoldani?

 

A cikk többi részéért: KATTINTS

 

Megosztás
Hogyan lehet az egyéni vállalkozást szüneteltetni?
2010. január elsejétől van lehetőség arra, hogy ha az egyéni vállalkozás, mint vállalkozási forma nem hozta meg a várt eredményeket, akkor a vállalkozó a vállalkozási tevékenységét szüneteltesse.
   2015-07-29    Vállalkozz!
Sajtószoba: hogyan használd?
Minden nagyobb cégnek van saját sajtószobája. Ez természetesen nem egy tényleges szoba, hanem egy olyan szekció a weboldalon, ahol az újságírók segítséget kapnak a vállalkozás hiteles bemutatásához.
   2015-07-28    Tippek
Nulláról igazi vállalkozó: Így érheted el
Vállalkozónak lenni sokkal több annál, minthogy van egy ötleted aztán alapítasz rá egy céget, vagy éppen igényelsz egy egyéni vállalkozói igazolványt és majd lesz, ahogy lesz.
   2015-07-16    Vállalkozz!