Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

"Inkább a biztos állás, a vállalkozás helyett"

  •  Lifestyle
  • 2015-05-06 15:20:00
Mindenki pozitív, boldog és... alkalmazott
Sikerre vagyunk ítélve. Legalábbis a magyar fiatalok 85 százaléka biztos benne, hogy diadalmenet lesz az élete. Érdekes módon sokan gondolkoznak egy saját vállalkozás alapításán, de 10 év múlva azért még alkalmazottak lennének. A Bridge Budapest megbízásából végeztek egy kutatást a 20 és 35 év közötti magyar fiatalok körében. Mi pedig nem hagyhattuk ki a lehetőséget, infografikásítottuk!
Megosztás
9 tipp, ami milliomossá tesz
A kapitalizmus jól van, köszöni szépen, él és virul, és nem véletlenül. Alapvetően nem lenne gond sok pénzt keresni, csak az emberek lusták, nyafognak és kifogásokat keresnek. 10-ből 9 ember a gazdagsághoz vezető egyetlen útként a lottót jelölni meg, más alternatívát nem ismer. Ha...
   2015-10-29    Lifestyle
Mentális erő: hogyan szerezz belőle minél többet?
A pszichológia gyakran beszél a mentális erőről, és bár mindenkinek világosnak tűnik a dolog, biztos, hogy sokan csak azt gondolják, hogy mi is pontosan az a mentális erő.
   2015-08-10    Lifestyle
Céges generációváltás: a magyar családok összetartása példaértékű
A magyar családi vállalkozások tekintetében a vezető személyek átlag életkorában közeleg a nagy generációváltás hulláma.
   2015-07-22    Vállalkozz!