Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Inkubátorház és innovációs központ létesült Miskolcon

  •  Vállalkozz!
  • 2015-12-18 17:45:00
  • MTI
Inkubátorház és innovációs központ létesült egy kihasználatlan irodaépületben Miskolcon, a Trekk Invest Ingatlanforgalmazó és Kereskedelmi Kft. csaknem kétszáz millió forintból újította fel és alakította át a polgármesteri hivatal egykori ingatlanját - közölte a társaság az MTI-vel csütörtökön.

 

Az Andrássy Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ  kialakítására a Trekk több mint 193,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Észak-magyarországi Operatív Program uniós és állami pályázatán.

 

A pénzből egy csaknem kétezer négyzetméter alapterületű létesítményt alakított ki, az épületben 26 iroda, négy utcakapcsolattal rendelkező műhely, raktárhelyiségek, konferenciaterem, oktató- és tárgyalóterem, aula, teremgarázs kapott helyet.

 

Az új inkubátorházban induló vállalkozásoknak a piaci ár alatti bérleti díjért kínálnak helyiségeket és szolgáltatásokat - közölte a társaság.

 

Forrás: MTI

Megosztás
7 dolog, amit tudnod kell, ha egyéni céget akarsz alapítani
A cím egy kicsit csal, mert 7-nek nem 7 dologról lesz szó, ugyanakkor az információ olyan, hogy minél több, annál jobb...
   2016-01-15    Vállalkozz!
Ezt tudnod kell, ha egyéni vállalkozói tevékenységedet gyakorolni akarod!
Talán az egyéni vállalkozás formája a legegyszerűbb vállalkozási lehetőség, ugyanakkor számos olyan dolog van, amiről jó, ha tudunk, ha ezt választjuk. Mutatjuk is, hogy mire kell figyelni:
   2016-01-13    Vállalkozz!
Bejelentési kötelezettségek, adminisztrációs feltételek vállalkozás alapítása során
Engedélyeztetés: A vállalkozásoknak tevékenységük megkezdése előtt bizonyos kötelezettségeket kell teljesíteniük. Egyéni vállalkozás alapítása esetén a vállalkozónak bejelentési kötelezettsége van, a helyi önkormányzatnál kell bejelentkeznie egy erre rendszeresített formanyomtatványon,...
   2015-12-11    Vállalkozz!