Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Seth Godin: hol hibáznak a kisvállalkozások nagyokat? 5 villámválasz

  •  Lifestyle
  • 2015-06-15 15:00:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Geoffrey James és Seth Godin jóvoltából itt van öt egyszerű kérdésre öt egyszerű válasz a kisvállalkozói élet leggyakoribb problémáit illetően. A cikk egy riport fordítása és ferdítése is egyben, hogy érthető legyen.

Geoffrey James és Seth Godin jóvoltából itt van öt egyszerű kérdésre öt egyszerű válasz a kisvállalkozói élet leggyakoribb problémáit illetően.  A cikk egy riport fordítása és ferdítése is egyben, hogy érthető legyen.

- A legtöbb kisvállalkozás milyen értékesítési hibát követ el?

SG: A tömegcikkek piacában hisznek ahelyett, hogy a mikropiacokra fókuszálnának. A tömegcikk piacon sokkal több vállalkozás van jelen, mert azt hiszik, hogy a nagy kereslet miatt nehezebb bebukni. Ez nem így van.

- Mi a helyes közösségi marketing stratégia?

SG: Magyarázz kevesebbet, adj többet.

- Miért félelmetes annyira a legtöbb reklámüzenet?

SG: Mivel a marketing az ipari kor egyik teremtménye, így futószalagon készül az átlagemberek számára ömlesztett formában. Amíg ez a fajta marketinggyártósor a te tulajdonod, addig te is azt fogod gyártani, ami biztonságosan eladható.

- A marketing és az értékesítés hogyan működhetnek valójában együtt?

SG: A gordiuszi csomó abban a pillanatban eltűnik, amikor a marketing felelősséget vállal azért, hogy egy terméket figyelemre méltóvá tesz annak érdekében, hogy könnyű legyen eladni.

- A válaszaid miért annyira rövidek?

SG: Ha kevésbé szorgalmasan dolgoztam volna a válaszokon, akkor hosszabbak lettek volna.

Lájkold és oszd meg Facebook bejegyzéseinket, ha tetszett!

Rácz-Akácosi Attilától

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Mangó Média Kft..

3900, Szerencs, Ságvári utca 3.

Linkedin.com/raczakacosi

 Google Plusz profilom

Megosztás
5 feladat Anthony Robbins-tól segítségül, hogy változtathass!
Anthony Robbins bebizonyítja neked, hogy életed minden egyes apró szegletét a megélt fájdalmad és örömöd irányítja. Te is képes vagy rá, hogy az asszociációid és a cselekvéseid által megváltoztasd az életed!
   2015-08-07    Lifestyle
A kezdő vállalkozók 9 parancsolata, avagy 9 lépés a sikerhez
A vállalkozói élet alapja a tanulás. Egy vállalkozó mindennapi munkája során fejleszt, tesztel, megbukik, okul a hibáiból, kijavít, újravizsgál, de közben biztosan halad előre. A kudarc, és a hiba mindennapos vendégek, de kezelésüket meg kell tanulni, ugyanis nem minden hiba visz előre.
   2015-06-30    Vállalkozz!
A siker titka, hogy a játékot ne csak játszd, hanem változtasd is meg
Richard Branson az az ember, akinek neve hallatán szinte mindenki felkapja a fejét. Megosztó, másképp gondolkodó, de valahogy mégis megy neki az, amit csinál. Mindig érdemes rá figyelni, tedd most is ezt!
   2015-06-22    Lifestyle