Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Sikeres értékesítés: íme az érzelem, ami megtöbbszörözi az eladásaidat!

  •  Vállalkozz!
  • 2015-08-02 18:00:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Lehetsz spéci sales-es, vagy csak a saját termékeidet/szolgáltatásodat áruló arc, a legfontosabb érzelem nélkül nem fogsz nagy sikereket elérni, ez pedig a ”Lelkesedés!”.

Az üzletkötés is valójában ennyit tesz: “Átadni a lelkesedést a partnernek, vevőnek”.

Brian Tracy nem kevesebb, mint 50%-nyi jelentőséget tulajdonít ennek az érzelemnek az üzleti életben (szerintem van az 75% is.)

Ha a saját lelkesedésedet képes vagy átadni másoknak, gyakorlatilag bármit képes leszel eladni bárkinek: bármilyen ügynek (üzleti ügyeket is beleértve) híveket tudsz szerezni, akik aztán követnek téged az úton.

Amikor  hitedet a szolgáltatásaid és terméked iránt másokba is átülteted, a kétségeik eloszlanak, a fenntartásuk eltűnik…

Ezért is fontos, hogy szeresd amit csinálsz, és szeresd önmagadat is, mert a lelelkesedést nem lehet mímelni, annak belülről kell jönnie!

  1. Minél nagyobb a szeretet, annál nagyobb lesz a lelkesedés is.
  2. Minél nagyobb a lelkesedés, annál nagyobb lesz a siker is.

A siker útja: szeresd magadat, szeresd a cuccodat, légy rá büszke, és többszörözd meg ezzel az eladásaidat és a bevételedet.

Sok sikert!

Facebook oldalunk

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Értékesítési terv minta!
Az értékesítése terv minta és a marketing terv minta nem ugyanaz! Ennek egy oka van: a marketing ≠ értékesítés. Azaz a marketing nem egyenlő az értékesítéssel!
   2015-08-03    Vállalkozz!
A vásárlói döntés 5 fontos állomása: így tudsz többet értékesíteni!
A legtöbb ember egy adott sablon alapján hozza meg döntéseinek nagy részét. Ez a sablon az ösztönök szintjén működik, szinte gondolkodás nélkül, mondhatni, tudatalattijuk vezérli döntéshozataluk működését. Ezek a döntés lépései:
   2015-07-27    Vállalkozz!
Marketing és értékesítés.
Ezek a szavak néhol még mindig idegenül és félelmetesen csengenek… Sőt manapság még jobban is, mint korábban, hiszen mint ahogy a világon szinte minden, ez a terület is napról napra komplexebbé válik. A kérdés tehát az, hogy milyen kihívásokkal kell ezen a területen megbirkózni...
   2015-01-13    Vállalkozz!