Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Telített piacon is naggyá nőni

  •  Sikersztorik
  • 2015-07-20 09:55:00
  • Rácz-Akácosi Attila
A világháló igazi szépsége abban rejlik, hogy fáradhatatlan és alázatos munkával akkor is sikeressé válhatunk, ha nem a miénk az úttörő szerep.

Ezt bizonyította be a szallas.hu csapata, amikor létrehozta a szállásfoglaló portálját 2007-ben.

Igen, 2007-ben, amikor már számos megerősödött konkurenciával kellett szembenéznie, viszont nem volt egyeduralkodó szereplő, inkább fej fej mellett haladtak a vetélytársak. Ezt a langyos versenyt használta ki a szallas.hu csapata, ebből a közegből nőtt igazi sikertörténetté.

A szallas.hu koncepciója roppant egyszerű. Az honlapon megjelenített adatokat maguk a szállásadók kezelik, ők töltik fel a képeiket, akcióikat, áraikat, ajánlataikat. A szolgáltatásért nem kell fizetniük az üzemeltetőnek, csupán a tényleges foglalások után fizetnek százalékos díjat.

Mit mutat a szallas.hu példája?

A rövid történet csupán azt próbálja sugallni, mekkora potenciál rejlik a tettrekészségben, a dolgozni akarásban és a lehetőségek felismerésében. Nem csak a világmegváltó újdonságok lehetnek sikeresek és nem kell minden vállalkozáshoz százmilliós befektetés.

Hétfő van. A hétvégi pihenés után pihent aggyal új célokat tűzhetünk magunk elé!

 

Facebook oldalunk

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Céges generációváltás: a magyar családok összetartása példaértékű
A magyar családi vállalkozások tekintetében a vezető személyek átlag életkorában közeleg a nagy generációváltás hulláma.
   2015-07-22    Vállalkozz!
A mentálisan erős emberek 12 dolgot kerülnek el
Számos olyan cikk szól vállalkozóknak, ami azt ecseteli, hogy a mentális erő mennyire fontos: legyenek kitartóak, optimisták, megállíthatatlanok, viszont az írások nem részletezik azt, hogy ezt ez erőt hogyan lehet megteremteni.
   2015-07-05    Lifestyle
Most komolyan: kinek van kedve ma dolgozni?
Lassan mindenkinek világossá válik, hogy a csütörtök "kispéntek", ami annyit tesz, hogy pontosan annyira van kedvünk dolgozni, mint a hét utolsó napján. Semennyire. Főleg egy ilyen csütörtökön, amikor már a hosszú hétvégét tervezgetjük. Ennek azonban nem kell feltétlenül így...
   2015-04-24    Lifestyle
10 dolog, amit a bölcs emberek tudnak, csak nem beszélnek róla
NYERTESEK ÉS VESZTESEK – CSAK A GONDOLKODÁSON MÚLIK                 
   2015-04-08    Lifestyle