Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Tudtad? Így tudod gyorsan visszavonni az elküldött emaileket Gmail-ben!

  •  Webes varázslatok
  • 2015-09-15 17:00:00
Gmail. Éppen befejezed egy fontos email írását, rákattintasz a “Küldés” gombra. És csak ezek után jössz rá, hogy benne maradt valami, aminek nem kellett volna! és bár sokan nem tudják, de még korán sincs vége a világnak, ha előrelátó voltál...

 

Hiszen már van mód arra, hogy gyorsan visszavonni az elrontott, elküldött emaileket Gmail-ben még azelőtt, mielőtt a címzett megkapná.

 

Ezt 5 egyszerű lépésben meg tudod tenni:

 

1. Lépj be a Gmail fiókodba!

 

2. A fogaskerék ikonra kattintva nyisd meg a Beállítások menüpontot!

 

3. A megnyíló Általános fülnél keresd meg a Küldés visszavonása opciót, és a jelölőnégyzet bepipálásával engedélyezd azt!

 

4. A lenyíló menüből válaszd a ki a visszahívásra lehetőséget adó időkeretet (5-10-20-30 másodperc)!

 

5. Az oldal alján kattints a Változtatások mentése gombra!

 

Ezután az üzenet elküldése után  a kiválasztott ideig  lehetőségünk van meggondolni magunkat a megjelenő "visszavonáshivatkozás" segítségével. Ezek után az üzenet újra a szerkesztési nézetben jelenik meg, amit módosíthatsz vagy éppenséggel törölhetsz is... 

 

Az eljárás alapja a késleltetett levélküldés, szó sincs olyasmiről, hogy egy eredetileg már elküldött levelet kibányászhatnánk a címzett postafiókjából.

 

Megosztás
Lead generation: érkezési oldalak tesztje
Hogyan sokszorozzuk meg az oldalunkra érkező látogatók közül a ténylegesen vásárlók arányát? Melyek a leggyakoribb hibák és hogyan kerüljük el őket?
   2015-09-22    Webes varázslatok
Logisztika az e-kereskedelemben
Az internetes bolt nagyon leegyszerűsítve gyakorlatilag egy házhoz-szállító szolgálat, éppen ezért a logisztika igen nagy jelentőséggel bír az elektronikus kereskedelemben, és minden sikeres internetes boltra jellemző az igen kiforrott és hatékony logisztikai rendszer.
   2015-09-17    Webes varázslatok
Közösségi média: a felnőttek bedőlnek neki, a tinik már nem
Sokszor derült már ki, hogy a közösségi médiában megjelentetett “pártatlan”, “egyéni” hozzászólások, kommentek mögött valójában különböző cégek, szervezetek profitszerző érdekei álltak. Ennek ellenére még mindig jól működik a közösségek által gerjesztett pozitív...
   2015-09-16    Webes varázslatok