Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

3 nyomós ok, hogy hálát mondj a rajongóidnak

  •  Webes varázslatok
  • 2015-07-03 12:15:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Az ügyfelek közösségi médián keresztüli támogatása nem csak szép gesztus, hanem nagyon jó word-of-mouth marketing lehetőség. Ha sok Twitter, Facebook követőd van, egy egyszerű “köszönöm” sok helyre eljuthat

Három ok, amiért érdemes köszönetet mondanod a rajongiódnak

  1. Megleped őket: a vállalatok nagyon sok időt töltenek a negatív reklámok miatti aggódással, és hogy mit tegyenek, ha rossz hírüket keltik. Ezzel ellentétben kevés időt szánnak arra, hogy minél több pozitív visszajelzést szerezzenek. Köszönd meg “csak úgy” az ügyfeleidnek, hogy az ügyfeleid, és meg fogsz lepődni, mekkora örömet okozol nekik ezzel!
  2. Sokan fogják látni: amikor a közösségi rajongóid lájkolják vagy retweetelik a “köszönöm” bejegyzésedet, az ismerőseik is látni fogják. Jó első benyomásokat szerzel: lesznek, akik ügyfélérzékeny, figyelmes cégvezetőként fognak megismerni.
  3. Új ügyfeleket, rajongók szerzel: egy nagy “KÖSZÖNÖM!” jó lehetőség arra, hogy a pozitív reakciókat követő word-of-mouth miatt direktben keressenek meg a potenciális ügyfelek. Legyél hálás a követőidnek, hiszen megérdemlik.

Te mikor mondtál köszönetet utoljára nekik?

És ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is – nyomj egy lájkot!

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
A hatékony közösségi marketing titka: integrálj, integrálj, integrálj!
Rengeteget olvashattál már itt is és máshol is a Facebook-ról, Instagram-ról, Tumblr-ről, Twitterről, Linkedin-ről, Pinterest-ről is, így talán észrevetted, hogy a hatékony közösségi stratégiához ezek az oldalak külön-külön nem elegendőek.
   2015-07-02    Webes varázslatok
Facebook marketing: 8 típushiba, amit elkövethetsz!
„A legtöbb Facebook oldaltulajdonos azt másolja le, amit a többi oldal csinál. Teszik ezt anélkül, hogy megértenék a háttérben megbújó okokat vagy azt, hogy mi is az igazi célja ennek” – írja a Top Dog Social Media.
   2015-07-01    Webes varázslatok
A jól bevált Facebook marketing fogások. Pucér nők és üres idézetek!
Egy cég számára ma már nem csak egy saját honlap felépítése és menedzselése megkerülhetetlen, hanem a közösségi portálokon való jelenlét is. Ez főként a Facebook esetében igaz, lévén “aki nincs fent a Facebookon, az tulajdonképpen már nem is létezik”.
   2015-06-30    Webes varázslatok