Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Céges ajándékvásárlási tippünk következő része

  •  Tippek
  • 2015-12-12 20:40:00
Céges ajándékvásárlási tippünk: legyen ötletes, esetleg vicces, személyre szabott, legyen benne érzelem és természetesen legyen a profilunkba vágó. Íme mostani tippünk:

 

 

Hol tudod megrendelni?

Négyessy Nedda

+ 36 70 359 0466

www.deluxedollz.hu

www.deluxedollz.com

Megosztás
Vevőszerző céges podcast titkok
Mielőtt podcastot készítesz, el kell döntened, hogy videó vagy audio podcast lesz, ezt pedig a célcsoportod ismeretében tudod megtenni. Ha a célcsoportodat inkább az otthonról dolgozók alkotják, akkor válaszd a videót, ha viszont a mindig szaladgáló üzletembereket, üzletasszonyokat...
   2016-01-05    Vállalkozz!
10 céges logó
Amit egy vásárló elsőként általában meglát, az a céges logó. Az első pillanat, az első benyomás, a márkaépítés egyik legalapvetőbb pontja, egy jó logó beivódik az emberek tudatába mindaddig, míg tápláljuk azt.
   2015-12-21    Tippek
10 tipp a jobb online marketinges tartalmadért
Hagyományos értelemben véve a marketing adja el a különféle információkat az embereknek. Marketingesként prospektusokat készítünk, hírleveleket küldünk, értékesítői cikkeket írunk, reklámokat tervezünk, vagy csak szenvedélyből írogatunk hasznos tippeket a neten (mint amilyen...
   2015-12-17    Tippek
Tartalommarketing, avagy biztosan nem használod ki eléggé
A tartalommarketing sokkal többet hoz a konyhádra, mint azt gondolnád. Miért? Olvasd el az alábbi összefoglalót az online tartalommal kapcsolatban és választ kapsz a kérdésre!
   2015-11-24    Tippek