Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kis ötletek nagy sikerhez. 4. rész

  •  Tippek
  • 2015-08-02 08:40:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Ha vendéglátós vagy, akkor amikor a vendégeid közt gyerekek is vannak a szüleikkel, lepd meg őket egy kis ajándékkal: szervírozd nekik az ételt egy színes frizbi tálcán!

Kedvezz a szülőknek is, és mondd azt, hogy amelyik gyerek ügyesen eszi meg az ebédet, az ajándékba meg is tarthatja a frizbit. Természetesen ezekre az ajándék játékokra nyomtattasd rá vendéglátóhelyed nevét, címét, telefonszámát, és egy kedves üzenetet is írass rá: “Vidám játékot kíván az … és ide jön éttermed neve!”Ezt az apró figyelmességet mind a gyerekek, mind pedig a szülők imádni fogják, ráadásul nem kerül sokba a frizbik beszerzése sem.

Mivel ez egy tipikusan nem hétköznapi reklámfogás, a híre is messze el fog jutni, és a brand-edet jól fogja építeni!

Sok sikert!

Facebook oldalunk

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Kis ötletek nagy sikerhez. 8. rész
Biztosan találkoztál olyan weboldalakkal, ahol alig lehetett elolvasni a szövegeket. Miközben az oldaltulaj büszkén nézi művészi alkotását, te felvont szemöldökkel közel hajolsz a monitorhoz, aztán hátrébb dőlsz, de sehogy sem sikerül kivenni, mi is lehet odaírva…
   2015-08-15    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 3. rész
Az online vállalkozások többsége úgy gondol a márkaépítésre, mint valami kiváltságra, ami csak a nagyobb cégeknek megengedett játékszer. Pedig a kisvállalkozóknak is van rá lehetőségük!
   2015-07-27    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 2. rész
A keresztmarketing érdekes dolog, Magyarországon sajnos nincsen nagy hagyománya, talán éppen ezért érdemes a következőket megfogadni.
   2015-07-26    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 1. rész
Az embereknek gyakran van szükségük vízvezeték szerelőre, villanyszerelőre, bevásárlási segítségre, vagy akár jogi tanácsadásra hétvégén… és ilyenkor sokkal többet ki is fizetnek egy-egy szolgáltatásért.
   2015-07-25    Tippek