Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Retromarketing

  •  Tippek
  • 2015-09-26 16:05:00
A szocialista erotika iskolapéldája
Ki figyel itt fel a szerényen meghúzódó juice-ra a hölgy lábánál?

 

Az Olympos!!!

 

Igen, jól látjuk, legális "vizes pólós" versenyeket idéző fotók boríthatták el a városok falait, hirdető oszlopait a '80-as években, így kínozva a meggyötört jómunkásembereket, így frusztrálva a cekkert cipelő családanyákat egy-egy, robotban megfáradt nap után hazafelé menet.

 

A smink tökéletesen korhű, az erős árnyékolás, a szemöldökig felkúszó sötét árnyalatok, a fényes-vizes hatást fokozandó világos kiemelés és az erős arcpír e kor sajátossága. Erotikusan nyitott száj, nyilvánvalóan melltartó hiányát kihangsúlyozó ruhácska (ki tudja, hogy bugyi van-e), valamint a görög istennőket imitáló ruhavonal valamint szandál Olümposz-Olympos analógia erős bemutatására szolgál. 

 

Forrás: retroplakát 

Megosztás
Retromarketing: Törley
sorozatunkban, a régi világ néhol furcsa, néhol vidám plakátjait vesszük szemügyre. Most a Törley pezsgőn van a sor, aminek reklámja valószínűleg manapság nem sok vizet zavarna...
   2015-10-10    Tippek
Marketing terv 3. rész: neked van már?
Aranyszabály: ugyanaz a marketing stratégia egyik üzletnél lehet jó, de a másik boltra lehet nagyon káros is, tehát a marketing stratégia kidolgozásánál nagyon fontos szempont a piaci helyzet felmerése. Ma minden üzletnek vannak konkurensei, akik napi 24 órában arra törekednek, hogy...
   2015-09-23    Vállalkozz!
Mi kerüljön a csomagba a terméken kívül?
Ha valaki online értékesítéssel foglalkozik, akkor naponta akár több tucat csomagot is küldhet. Ezekre a dobozokra általában csak mint egy hordozóeszköz tekintünk, ami eljuttatja a megrendelt terméket a webshop raktárából a megrendelő otthonába, remélhetőleg sérülésmentesen.
   2015-08-24    Aktuális
Sportmarketing: így szponzorálhatod a sportot!
Az, hogy szponzorálsz egy sportot, azt jelenti, hogy reklámozol is a sportban. Ebben az írásban a sporttal kapcsolatos reklámfajtákat futhatod át, hátha valamelyik pont beleillik a céged marketing tervébe is.
   2015-08-16    Tippek